160916 // Long weekend

2016-sept-weekends1

2016-sept-weekends5

Tiden flyver lidt afsted som vanligt, uden de helt store ting – men alligevel keder vi os bestemt ikke 😉 Kalenderen er efterhånden helt ude af “sommerferie-mode”, og begynder blive mere og mere booket op. Faktisk er der pt. booket ind hver uge indtil start December – så blev det sgu jul lige om lidt! Men heldigvis er programmet fyldt med gode ting (nå ja, og så en operation samt arbejds-workshop mm. for Thomas, but still ;)).

Billederne her er fra sidst weekend, som var Moon Festival – vi sprang over traditionerne denne gang (se tidligere her og her), og bare nød den ekstra fridag 😉 Thomas og jeg startede Fredagen med lækker brunch i Soho, hvorefter jeg mødtes med et par af pigerne til en gang luksus Pedi og efterfølgende cafe-hygge 🙂

Vejret var super lækkert, så Lørdag formiddag udskiftede vi et svedigt Gym med en 10km powerwalk i solen. Som endda endte ud i et Ikea besøg og en ny sofa (-slash sofa-bed, -så nu kan de næste gæster bare komme an ;-P).

2016-sept-weekends22016-sept-weekends3 Lørdag aften stod den traditionen tro på “welcome home fest” -denne gang kombineret med DCC jubilæum, hvilket betød lidt flere folk (ca. 120), lidt hvidere duge, og underholdning i form af Jonathan Spang.   Rigtig sjov aften, der endte med over en trediedel af festen forsætte på en nærliggende bar til dart og beerpong 😉 

2016-sept-weekends7
2016-sept-weekends4 2016-sept-weekends6

 

Søndagen, brugte vi hovedsageligt på at sige et ordentligt farvel til den gamle sofa hehe 😛

NB. og ja, nåede desuden også klippe mit hår af igen i løbet af lørdagen. Det er åbenbart ved at være en tradition (3.år i streg) at jeg opgiver det lange hår, når vi når hen til september og derfor har bandet tilstrækkeligt over den fuldstændige umulige kombination af mit hår og HK luftfugtighed… Tsk.

Leave a Reply